Ons sollicitatieproces

Wij willen jou graag goed leren kennen! En je vertellen en laten zien wat we in huis hebben. Uiteraard kun je gedurende het proces ook al jouw vragen aan ons stellen. Het gaat erom dat je een onderbouwde keuze maakt voor je volgende loopbaanstap. 

Solliciteren

Jouw sollicitatie komt via onze website binnen bij de afdeling HR. Daar wordt jouw sollicitatie gelezen en doorgestuurd naar de afdelingsmanager om samen met HR beoordeeld te worden. Dit doen we met gerichte sollicitaties, open sollicitaties en stageverzoeken. Als jouw ambitie aansluit bij ons word je uitgenodigd en doorlopen we samen de volgende stappen. 

1e gesprek

In het eerste gesprek maak je direct kennis met je toekomstig leidinggevende en de HR manager. Je hebt een gesprek over jouw ambities, je ervaring tot nu en je competenties. Uiteraard is er ook ruimte voor de vragen die jij voor ons hebt.

2e gesprek

In het tweede gesprek gaan we nog meer de inhoud in en ontmoet je collega’s van de afdeling en de manager van de afdeling. Meestal nemen wij na twee rondes een beslissing en laten we je snel iets weten. Als jij ook kiest voor Flex, doen wij je een aanbod. In sommige situaties kan er een extra ronde worden gepland.

Aanbieding contract

Ons aanbod bespreken wij met jou en lichten wij volledig toe. Indien gewenst voegen wij een bruto-netto berekening toe. Na jouw akkoord stellen we het contract op en maken we een afspraak om het door te nemen en te tekenen! En dan...

Welkom bij Flex!

Je eerste werkdag bij Flex

Op je eerste werkdag bespreken we het inwerkprogramma. Ook zal een collega je de eerste maanden begeleiden; dit is je buddy. Gedurende de eerste weken volg je diverse (online) trainingen die je helpen om snel je weg te vinden bij Flex.