Over Flex

Flex is een wereldwijde, toonaangevende ‘sketch-to-scale’ provider van ontwerp, inkoop, productie en real-time supply chain visibility en analytics aan bedrijven. We zijn actief in meer dan 30 landen met ruim 200.000 werknemers.

Met ruim 750 collega’s bedienen wij onze klanten vanuit circa 55.000m2 warehouse in Venray en 20.000m2 in Venlo. Huidige klanten blijven en nieuwe klanten weten Flex te vinden. Onze medewerkers hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Een evenwichtige mix van commitment, drive, ownership en being supportive.

Onze teams zijn in staat goede resultaten te behalen omdat we ze verantwoordelijkheden toevertrouwen en hen belonen, we samenwerken belangrijk vinden, goede relaties stimuleren én elkaar helpen om te slagen. Zo zorgen we dat we iedere dag beter worden.

Wij bieden een interessante en dynamische internationale werkomgeving met goede ontwikkelmogelijkheden en markconforme arbeidsvoorwaarden. Via de vacatures op deze site kun je je interesse in een functie kenbaar maken. Een open sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@flex.com