Onze cultuur

Bij Flex staat de kwaliteit van dienstverlening en de tevredenheid van de klant voorop. Wij helpen (internationale) klanten met hun logistieke vraagstukken met oplossingen op maat om hun producten onder de juiste condities binnen de afgesproken tijd op de afgesproken bestemming af te leveren. De klant krijgt van ons alle aandacht. Wij willen continu de wens van de klant overtreffen. Dat maakt onze werkomgeving dynamisch en uitdagend.

Wij zijn een gedreven team met veel specialistische kennis en ervaring in huis. Dat betekent dat je in ons team heel veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Binnen en ook buiten jouw vakgebied. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en uitdagende opdrachten. Hierbij bieden je collega’s jou de begeleiding die jij zelf nodig vindt. Dat vraagt een scherpe blik op je eigen functioneren. Je geeft zelf aan wat binnen jouw mogelijkheden ligt. Die kracht maakt jou succesvol. Kennisoverdracht is cruciaal en zit in ons DNA. Dat vinden we leuk om te doen.

Logistiek betekent beweging, altijd. En de markt groeit! Daarom moet je scherp aan de wind durven zeilen. Jouw vakkennis en flexibiliteit vormen de top van jouw brede set aan competenties. Bij Flex kun je met al jouw ambitie en competenties invulling geven aan jouw loopbaan. Kansen komen altijd voorbij en jij bepaalt welke je pakt, in overleg met je leidinggevende. Heb je een goed initiatief, dan mag je het zelf oppakken. Dat geeft jouw werk nog meer afwisseling en zorgt ook vaak voor leerervaringen buiten jouw directe functie. Leuk toch?

Als team werken we informeel samen aan het beste resultaat voor de klant. Wij kennen elkaar en praten met elkaar. Je bent bij ons geen nummer, we zijn wel trots op onze cijfers. Met ruim 750 collega’s bedienen wij onze klanten vanuit circa 70.000m2 warehouse in Venray. Door deze omvang is er veel nodig én mogelijk. Ook om te innoveren en te verbeteren, mét pragmatisme. Onze medewerkers hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Een evenwichtige mix van commitment, drive, ownership en being supportive. Goede beheersing van de Engelse taal is een ‘must’ en Nederlandse taal is een pré.

Spreekt dit jou aan? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie!