Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij Flex!

Bij Flex hebben wij naast een goed salaris uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Om je een goed beeld te geven hebben wij al deze voor je op een rijtje gezet.

Extra verlof

Jaarlijks heeft een fulltime medewerker recht op 31 verlof dagen. Door het management team kunnen, in overleg met de Ondernemingsraad, per jaar drie vrije dagen worden ingepland als collectieve vrije dagen. Naast deze verlof dagen wordt er 1 dag extra verlof toegekend als je 6 maanden aaneengesloten niet ziek bent geweest. Per jaar kun je dus 2 extra verlofdagen krijgen indien je niet ziek bent geweest.

Flexibele werktijden

Voor de medewerkers werkzaam in de dagdienst (niet in de operatie) gelden er flexibele begin- en eindtijden. De aanvang van de werkdag ligt tussen 7.30 uur en 09.00 uur. Het einde van de werkdag is dan 8,5 uur later, tussen 16.00 uur en 17.30 uur.

Ook kennen we een ‘tijd-voor-tijd’ regeling die je meer flexibiliteit kan bieden op momenten dat het nodig is.

Reiskostenvergoeding

Bij Flex heeft elke medewerker recht op een reiskostenvergoeding bij een woon-werkafstand van minimaal 11 kilometer.

Fietsplan

Flex wil graag een voorbeeldfunctie vervullen en het fietsgebruik in woon-werkverkeer stimuleren. Fietsen is niet alleen gezond, het is ook goedkoop, milieuvriendelijk én het levert bovendien een bijdrage aan het oplossen van parkeer- en fileproblemen.

Daarom is besloten alle medewerkers de mogelijkheid te bieden om extra voordelig een fiets aan te schaffen. Het voordeel is daarbij minimaal 37%.

Fitnessplan

Een goede gezondheid is een groot goed en voldoende bewegen speelt hierin een belangrijke rol. Daarom wil Flex haar medewerkers actief stimuleren in sport en beweging. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is hiervoor een mooie stimulans. Het biedt je de mogelijkheid om te sporten bij een fitness-centrum naar keuze, terwijl je abonnement gemiddeld 40% goedkoper is. Dat maakt fitness niet alleen leuk maar ook betaalbaar!

Pensioen

Onze collectieve pensioenverzekering is ondergebracht bij Allianz. Elke nieuwe medewerker melden wij aan bij Allianz. Zo spaar je elke maand pensioen. Jouw eigen bijdrage is 2,85% van de pensioengrondslag.

Opleiding

Werknemers die een opleiding willen gaan volgen, kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Dit geldt voor diverse soorten opleidingen, cursussen of seminars.